Home » Industriële reiniging

Industriële reiniging is een vak apart.  Het motto “eerst kijken, dan doen”  is hier wel het meest van toepassing.  Omdat het hier om vitale bedrijfsonderdelen gaat en elke klus weer anders is wordt er door Anico’s gespecialiseerde schoonmakers die bij u aan de slag gaan, eerst samen met u, een plan van aanpak gemaakt waarbij dan ook de Arbo- en veiligheidsregels worden meegenomen.

Binnen ANICO GESPECIALISEERDE REINIGING worden alle medewerkers zo allround mogelijk opgeleid. Dit doen wij om een zo hoog mogelijke flexibiliteit voor onze opdrachtgevers te garanderen en accuraat te handelen bij onverwachte storingen en calamiteiten. Deze goed opgeleide en goed gemotiveerde professionals beschikken over eigen materiaal en hebben kennis van innovatieve reinigingstechnieken.

U kunt Anico natuurlijk ook inschakelen voor projectmatige schoonmaakopdrachten. Wij  beschikken over de nodige kennis en ervaring voor een efficiënte aanpak en een  perfect resultaat. Maak daarom  een afspraak met één van de industriële schoonmaakspecialisten van Anico.