Home » Kwaliteitsbeheer

Kwaliteitsbeheer

Als u iets wilt doorgeven en/of mee wilt doen aan onze klanttevredenheidsonderzoek. Klik hier

Anico is ISO 9001:2008 gecertificeerd en ontving in mei 2014 ook de SieV 2013-2 goedkeuring van KEURMERK NEDERLAND.

Anico staat voor kwaliteit in schoonmaakonderhoud.

Duidelijke taken
Per soort ruimte (kantoren, klaslokalen, trappenhuizen, behandelkamer, sanitair, kantine e.d.) worden de werkzaamheden helder in een werkprogramma omschreven zodat iedereen weet wat het werk inhoud en wanneer het werk, zowel het dagelijkse als het periodieke, moet worden uitgevoerd. Vragen, opmerkingen en data van uitvoering van elk van de periodieke  werkzaamheden worden  genoteerd in een overzichtelijke logboek.

Controles
Meten is weten. Wij meten de technische kwaliteit (is het goed schoon gemaakt) en hebben oog voor de kwaliteit beleving (oogt het netjes). Daarom plannen wij afhankelijk van de schoonmaak frequentie meerdere controles per jaar. Zowel (naar ons personeel) aangekondigde- als onaangekondigde controles.  De resultaten worden genoteerd, verwerkt en met u, als klant, besproken. Als de resultaten achterblijven ondernemen wij meteen actie (!), maken alsnog goed schoon, bespreken het voorkomen daarvan en  plannen gelijk een nieuwe controle.

Aanpassingsvermogen
Wij staan open voor veranderingen en hebben een sterke wil tot verbetering. Niet alleen als uw situatie verandert spelen wij daar snel op in, ook investeren wij in innovaties, in nieuwe methoden en machines die efficiënter en milieu besparend werken.

Klanttevredenheids-mailsysteem
Om de klanttevredenheid goed te kunnen bewaken sturen wij onze klanten ook 2x per jaar een korte mail met een paar vragen. U kunt dan aangeven hoe u onze dienstverlening ervaart en wat er eventueel beter zou kunnen.

Ervaar dat Anico werkt
Door goede medewerkers, duidelijke taken, regelmatige controle, de nodige aanpassingen en  het snel in actie komen bij opmerkingen en vragen kunnen wij ons verheugen in een groeiende klantenkring.  Laat ons ook u ontzorgen.