Home » Medewerkers

Wij stellen hogen eisen aan onze medewerkers.

Het moeten echte MEDE-WERKERS zijn die de belangen van u als klant en ons als werkgever duidelijk in het vizier hebben. Ze moeten zin in hun werk hebben en met plezier alle mogelijk voorkomende werkzaamheden willen vervullen. Natuurlijk spreken ze goed de Nederlandse taal zodat de communicatie tussen schoonmaker, projectleiding en u als opdrachtgever vlot verloopt.

Onze medewerkers krijgen duidelijke instructies wat wel en niet schoon te maken, welke middelen daarvoor moeten worden gebruikt; een training on the job waarbij waarbij de verschillende te behandelen materialen en de diverse schoonmaak technieken worden uitgelegd. Wij werken wij aan integriteit, respect en eerlijkheid zodat u met vertrouwen ons in uw pand achter laat.

Anico streeft bewust naar een goede band met zijn medewerkers.
Naast correct te betalen, naleven CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden helpen wij ze ook in alledaagse nood. We willen er voor ze zijn. Dat is niet zo zakelijk maar wel warm. Hieruit is het Anico-team gevoel ontstaan.

Onze medewerkers willen daardoor ook wat extra doen, beseffen dat ze niet alleen maar bij ons bedrijf werken maar er een wezenlijk deel van uitmaken.

Hierdoor hebben wij extra gemotiveerde medewerkers, minder ziekte verzuim en weinig verloop

Gedragscode en Beleidsdocumentatie. Antidiscriminatiebeleid

Regels gezondheid en verzuim