Home » Over Anico

Schoonmaakondernemer met  voor het werk

Met 15 jaar schoonmaak-ervaring was het mij eind 2001 vergund met Anico te beginnen; alleen. In 2003 is mijn vrouw Anita ook in de zaak gekomen. Mede door hard werken, fijne stafmedewerkers en het leveren van goede kwaliteit mochten wij ons verheugen in een groeiende klantenkring en samen geven wij nu leiding aan ruim 90 medewerkers. Op dit moment maken zo’n 120 panden schoon onder meer in: Kampen, Zwolle, Meppel, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en Amsterdam. Ook u zijn wij graag van dienst! Wij willen ons graag ouderwets uitsloven om het u en uw medewerkers naar de zin te maken. Ik kom graag bij u langs om uw schoonmaak-wensen door te nemen. Na het bekijken van de ruimtes, de indeling, het gebruik en het bespreken van uw verwachtingen, werk ik voor u een nette offerte uit. In die offerte staat dan een duidelijk werkprogramma, een helder plan van aanpak en de prijzen voor de diverse diensten.  

Missie

Wij willen onze klanten de schoonmaakzorg uit handen nemen door een soepele invulling van de dagelijkse schoonmaak, goed met onze klanten te communiceren, regelmatig te controleren en vakmanschap van onze specialisten.  

Visie

Door het leveren van kwaliteit groeit onze omzet gemiddeld € 100.000 per jaar. Het is ons doel dit vast te houden of zelfs te overtreffen. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten.