Home » Computerreiniging

Computerapparatuur speelt in het bedrijfsleven een grote rol. Deze apparaten trekken echter ook veel stof aan. Omdat daarmee op den duur de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort minder wordt, bieden wij sinds 1990 een professionele oplossing voor het reinigen van computers en overige kantoorapparatuur.

Computerreiniging compleet pakket
Sinds 2001 hebben wij ons dienstenpakket flink uitgebreid sindsdien zijn uitgegroeid tot een gerespecteerde speler op de Nederlandse markt als het gaat om  professionele reiniging van serverapparatuur, patchkasten, serverruimtes, computervloeren en regelmatig schoonmaakonderhoud van datacentra.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw serverapparatuur ook na kantoortijd of op zaterdagen reinigen zodat uw bedrijfsproces geen hinder ondervind.

Reiniging volgens het ESD-protocol
Anico’s team van specialisten staat onder leiding van een ex-systeembeheerder. Wij werken met een gecontroleerd ESD-protocol. Zo dragen onze specialisten ESD kleding en -schoeisel en zijn ze getraind op het voorkomen van (ESD) risico’s. Ook onze stofzuigers en materialen daarop zijn gecontroleerd en gecertificeerd. Wij werken rechtstreeks en in onder aanneming en komen zo geregeld over de (computer) vloer bij de grotere bedrijven en organisaties als politie, zorgcentra, havenbedrijven, scholengemeenschappen e.d.  Op verzoek doen wij u graag een uitgebreide referentielijst toekomen.

Vraag een offerte aan
Door onze ruime ervaring kunnen wij (ook zonder de apparatuur of ruimtes gezien te hebben) aan de hand van opgave en de aantallen, soort machines en m2 u per mail snel een gespecificeerde prijsopgave doen toekomen.