Home » PC reiniging inwendig

Inwendige vervuiling van de pc en van met name de systeemkast wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de aanwezige ventilatoren. Deze ventilatoren koelen de apparatuur inwendig maar zuigen ook stof en vuil aan waardoor die ventilatoren niet meer goed werken. 

Deze vervuiling heeft ook een isolerende werking op de elektronica en met name de IC’s (chips) zelf waardoor de inwendige temperatuur stijgt en er storingen kunnen optreden. Voor het inwendig reinigen van de systeemkast  heeft Anico een speciaal uitgeruste werkwagen ontwikkeld die voorzien is van een gesloten blaas- en zuigeenheid.

Na ontkoppeling, opening en plaatsing van de PC in de eenheid wordt het stof in de systeemkast met behulp van de geïntegreerde en geluidsarme compressor losgeblazen en tegelijk afgezogen. Hierdoor worden uw computers 100% stofvrij. De PC wordt weer gesloten, aangekoppeld en gecontroleerd.  Door onze ervaren werkwijze en de geluidsarme, mobiele eenheid kunnen uw gebruikers weer snel met een verantwoord gereinigde machine aan de slag. Een in- en uitwendige reinigingsbeurt duurt ongeveer 45 minuten.