Home » Schoonmaakbedrijf Meppel

Schoonmaakbedrijf Anico in Meppel

Anico schoonmaakdiensten is een frisse- en professionele dienstverlenende organisatie. Wij werken met een geselecteerd team van zo’n 90 vaste medewerkers. Wij hebben een ♥ voor het werk. Anico’s manier van werken is transparant en wij combineren professionaliteit met betrokkenheid. Kenmerken van onze aanpak zijn: directe werkwijze en korte communicatielijnen. Zo nemen wij de zorgen over de schoonmaak bij u uit handen. Zodoende kunt u prettig werken en uw relaties in een schone omgeving kunt ontvangen.

Anico werkt vanuit Kampen, Zwolle en dus ook vanuit Meppel zodat wij ook u snel van dienst kunnen zijn. Wij voeren een zeer uitgebreid dienstenpakket en kunnen al uw schoonmaakwensen vervullen. Zo maken wij naast kantoren, scholen en trappenhuizen ook bouwlocaties, garages, serverruimtes en dergelijke schoon en kunnen u ook van dienst zijn met vloeronderhoud, glas-, gevel-, meubel-, tapijt- en computerreiniging. Wij bespreken graag de wensen voor uw organisatie en kunnen u op korte termijn voorzien van een vrijblijvend advies en een overzichtelijke oplossing.

Neem contact met ons op voor een schoonmaak oplossing anno NU; voor slim, efficiënt en resultaatgericht schoonmaakonderhoud.


U kunt ons eventueel contacteren/bezoeken op:

Schoonmaakbedrijf Anico Meppel
Industrieweg 5
Meppel

Tel.: 0522 246 903
meppel@anico.nl