Home » Schoonmaakbedrijf Zwolle

Schoonmaakbedrijf Anico in Zwolle

Anico schoonmaakdiensten is een frisse- en professionele dienstverlenende organisatie. Wij werken met een geselecteerd team van zo’n 90 vaste medewerkers. Wij hebben een ♥ voor het werk. Anico’s manier van werken is transparant en wij combineren professionaliteit met betrokkenheid. Kenmerken van onze aanpak zijn: directe werkwijze en korte communicatielijnen. Zo nemen wij de zorgen over de schoonmaak bij u uit handen. Zodoende kunt u prettig werken en uw relaties in een schone omgeving kunt ontvangen.

Uw schoonmaakpartner voor elke klus

Anico heeft een compleet schoonmaakdiensten en kan zo op al uw wensen kunnen inspelen. Zo verzorgen wij graag het dagelijkse onderhoud van uw kantoor, school of trappenhuis. Daarbij gaan wij graag verder dan uw verwachtingen en zetten meteen de container aan de weg en maken de entree buiten schoon en verwijderen zwerfvuil en onkruid van de parkeerplaats zodat uw pand netjes oogt.

Onze schoonmakers hebben daarnaast ook oog voor het milieu. Wij geloven in recycling en voorkomen dat lampen overbodige uren branden.

Behalve medewerkers voor dagelijks onderhoud heeft Anico vakmensen die de diverse specialisaties beheersen. Zo kunnen wij een volledige productielijn schoon maken. Hierbij gaan wij zorgvuldig te werk zodat u met een minimaal productieverlies maar met maximale hygiëne verder kunt.

Behalve industriële reiniging kunt u ons ook inschakelen voor:
✓ Keten- en bouwschoonmaak
✓ Onderhoud harde vloeren
✓ Tapijtreiniging
✓ Glasbewassing
✓ Gevelreiniging

Computerreiniging

Computerapparatuur speelt in het bedrijfsleven een steeds grotere rol. Deze apparaten trekken echter ook veel stof aan. Omdat daarmee op den duur de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort minder wordt, bieden wij sinds 1990 een professionele oplossing voor het reinigen van pc’s, servers, patchkasten en computerruimtes. Ons team van ervaren specialisten op het gebied van computerreiniging staat onder leiding van een ex-systeembeheerder. Wij werken volgens de benodigde protocollen en eisen en zijn getraind in het voorkomen van ESD. U kunt met een gerust hart uw computerreiniging aan ons overlaten.

Anico: voor een schone werkomgeving

Een schone werkomgeving is zeer belangrijk om een productieve en prettige werksfeer te creëren. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan komen wij graag bij u langs om de wensen voor uw organisatie in kaart te brengen. Wij voorzien u van een vrijblijvend advies en een oplossing op maat. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

Vul onderstaand contactformulier in als u op zoek bent naar betrouwbaar, efficiënt en resultaatgericht schoonmaakonderhoud.


U kunt ons contacteren/bezoeken op:

Schoonmaakbedrijf Anico Zwolle
Eiffelstraat 1
Zwolle

Tel.: 038 755 01 01
zwolle@anico.nl